“ To create memorable design you need to start with a thought that’s worth remembering ”
- Thomas Manns

Over ons

 Een website of visitekaartje is een grafische weergave van uw bedrijf en tevens uw visitekaartje om te laten zien wat u kunt betekenen voor uw potentiële klanten.  Daarom is het ook erg belangrijk dat uw visie daarin verwerkt wordt, zoals u dat graag wilt zien.

Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen. Met uw visie en onze kennis op allerlei gebieden kunnen we tot een compleet en goed resultaat komen. 
Hieronder wordt onze services beschreven die wij u kunnen aanbieden.
 

   Logo

Een logo is het kenmerk van uw bedrijf. Een goed logo is niet te moeilijk, maar straalt dat uit wat u wilt laten zien en kunt u uw herkenbaarheid de wereld inbrengen, een professionele indruk achterlaten bij diegene die u bezoekt. Het is dan ook belangrijk dat een logo wordt gecreëerd in samenwerking met u. De eerste schetsen geven een beeld waar we naartoe willen, om dan uiteindelijk het daadwerkelijk logo uit te voeren in uw wensen.

   Huisstijl

Nadat een logo is ontworpen, gaan we kijken naar de huisstijl. De kleuren van het logo worden vervolgens doorgevoerd in een visitekaartje, briefpapier of envelop. Met de professionele hulp en advies van ons, laten wij een professionele indruk achter bij de mensen die u wilt bereiken.

   Website

Op basis van een logo en/of huisstijl kan een webdesign gemaakt worden. U kijkt samen met ons naar eventuele website die u aanspreken, wat u graag wilt zien op uw website. Welke elementen moeten erin terug komen en welke zijn noodzakelijk. Nadat we tot een ontwerp zijn gekomen, kunnen we de website gaan realiseren. Dit gebeurd in verschillende stappen en tussen de stappen door bespreken wij met u de ondernomen stappen van de website, zodat we op goede weg blijven zitten en tot een mooi resultaat kunnen komen. De websites worden voorzien van een CMS systeem, zodat u snel en makkelijk de website kunt onderhouden. 

Voor het onderhoud van het CMS, zodat de website ook draaiende blijft in alle opzichten, kunt u ervoor kiezen om een contract met ons afsluiten. 

   Beheer website

Het kan ook mogelijk zijn dat u de tijd niet heeft om een website te beheren. Dat is geen probleem. U kunt ook bij ons terecht voor het beheer van uw website. U laat ons weten wat de eisen zijn van de website en hoe deze aangevuld moet blijven en wij zorgen dat uw website te allen tijde up-to-date blijft.

   Fotografie

Wilt u graag gebruik maken van foto's op uw website of gebruiken voor andere doeleinden? Dan kunnen wij deze ook voor u bezorgen. De foto's worden op een professionele wijze genomen met onze digitale spiegelreflexcamera en gebruiksklaar gemaakt in de formaten die u nodig heeft.